Lataus Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt ohi.

Pelaaminen, puhelin ja some -webinaari

8.5.2024 @ 18:0019:00

Kuinka digitaalisen median käyttö vaikuttaa lapsiin, nuoriin ja aikuisiin? Kuinka huoltaja voi tukea nuoren tasapainoista mediankäyttöä? Kuinka koulun ja kodin yhteistyötä voitaisiin kehittää? Tervetuloa Pause-hankkeen järjestämään Pelaaminen, puhelin ja some – digitaalisen median käyttö yläkouluikäisen nuoren perheessä -webinaariin keskiviikkona 8.5.2024 klo 18.00–19.00. Tilaisuudessa paneudutaan näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin Pause-hankkeen asiantuntijoiden johdatuksella. Webinaari on suunnattu yläkouluikäisten huoltajille.

Pause-hankkeessa kehitetään monenlaisia apuvälineitä nuorten digitaalisen hyvinvoinnin tukemiseksi. Pääset webinaarissa tutustumaan myös Pausen työvälineisiin ja hankkeen muuhun toimintaan.

Illan aikana on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Webinaari on maksuton. Mukaan ilmoittautuneet saavat webinaarin jälkeen sähköpostiinsa tietoa Pause-hankkeen kehittämistä työvälineistä haittojen tunnistamisen ja käsittelyn tueksi.

Webinaarin pitävät Pause-hankkeen asiantuntijat Aino Harvola, Maria Kankkunen ja Joel Aaltonen. Webinaari järjestetään Teams-alustalla.

Yksityiskohdat

Päivämäärä:
8.5.2024
Aika:
18:00 – 19:00
Tapahtuma Kategoriat:
,
Verkkosivusto:
https://ehyt.fi/tapahtuma/pelaaminen-puhelin-ja-some-webinaari/

Tapahtumapaikka

Teams

Järjestäjä

Pause-hanke
Näytä Järjestäjä Verkkosivusto